Konst som mötesplats

2021.04.14 - 2021.04.14

Konst som mötesplats

Är du mellan 16–25 år? Är du ny i Sverige eller har du bott här i hela ditt liv? Vill du träffa jämnåriga som också är intresserade av konst och att skapa själv?

Vi skapar med inspiration från Lala Raščić utställning The more tongues you silence, the more they talk som visas på Röda Sten Konsthall (vernissage 6 februari). Vi kommer tillsammans att arbeta med teman som berör myter, historiska omskrivningar och tidsresor.

Vi möts utomhus varvat med digitala träffar, där vi diskuterar och skapar våra egna konstnärliga kommentarer till ett urval av monument och platser i Göteborg. Med hjälp av olika uppgifter och material som Röda Sten Konsthall tillhandahåller, provar vi på olika kreativa aktiviteter som t.ex. skulptur, film och teckning.

Inga förkunskaper krävs!

Tid och plats

Datum: Onsdagar, 24 februari–19 maj (ej under påsklovet)
Tid: Kl 17.30–20.00
Plats: Utomhus och digitalt
Ålder: 16–25 år
Kostnad: Alltid gratis
Antal: Begränsat antal platser

Konstpedagoger

Malin Griffiths
Renée Tan

Kontakt och anmälan

Förananmälan sker via mejl med namn, ålder och telefonnummer till:

Malin Griffiths
Konstpedagog 
031-12 08 46
mg@rodastenkonsthall.se

 

Vi är fullt medvetna om den rådande situationen angående Covid 19. Röda Sten Konsthall följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset och dess smittspridning. Vi ber alla att visa hänsyn mot sina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och att vara noggranna med sin handhygien.

 

Följ Ung & Skapande på Instagram och Youtube

 

Foto: Hendrik Zeitler