Tisdagsgruppen

2021.02.23 - 2021.02.23

Tisdagsgruppen

Är du mellan 12–19 år och nyfiken på graffiti, konst och annat skapande? Välkommen till Tisdagsgruppen på Röda Sten Konsthall.

Tisdagsgruppen är gruppen för dig som vill utveckla ditt skapande och träffa likasinnade. Du får testa på mängder av olika material och tekniker och vi utforskar konsten tillsammans. Vi planerar att måla graffiti, jobba med mat som konst samt arbeta med den pågående utställningen på olika spännande sätt.

I början av våren kommer träffarna vara digitala, men när väder och restriktioner tillåter kommer vi att börja ses utomhus och så småningom i Verkstan på Röda Sten konsthall.

Du behöver inga särskilda förkunskaper!

Tid och plats

Datum: Tisdagar, 23 februari–18 maj (ej under påsklovet)
Tid: Kl. 17.30–20.00
Plats: Till en början digitala träffar, senare under terminen utomhus vid graffititiväggen Draken och i Verkstan på Röda Sten Konsthall
Ålder: 12–19 år
Antal: Begränsat antal platser
Kostnad: Alltid gratis

Konstpedagoger

Björn Westerlund
Gabriel Edvinsson

Kontakt och anmälan

Föranmälan sker vi mejl med namn, ålder och telefonnummer till:

Björn Westerlund
Konstpedagog
031-12 08 46
bw@rodastenkonsthall.se

Följ Ung & Skapande på Instagram och Youtube

 

Vi är fullt medvetna om den rådande situationen angående Covid 19. Röda Sten Konsthall följer regeringens beslut och Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset och dess smittspridning. Vi ber alla att visa hänsyn mot sina medbesökare genom att hålla avstånd till varandra och att vara noggranna med sin handhygien.

 

Foto: Ellika Henrikson