louisiana.jpg

MEDLEMSAKTIVITETER

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och medlemsresorProgram 2019

Här kan du läsa det aktuella programmet för medlemmar. Vill anmäla du dig till någon av aktiviteterna? Maila medlemsutskottet på medlemsutskott@rodastenkonsthall.se

 


5 maj

Louisiana & Helsingör – dagstur med förhyrd buss

På Louisiana visas bland annat Pippilotti Rist, som med videotekniken som medium både undersöker och spränger gränser, och den kinesiske konstnären Liu Xiaodong, som genom stora målningar skildrar den moderna människans liv på Grönland. Vår fantastiska Petrina kommer att hålla en kort introduktion om de här två utställningar, men det finns gott om tid för att ta del av allt annat. På väg hem stannar vi också till i Helsingör för en kort promenad i staden!
Vi åker med förhyrd buss, tur & retur från Gustav Adolfs Torg. Vi startar kl. 8:00 och räknar med att vara tillbaka senast kl. 21:00.
 
Minimum antal deltagare: 25
Kostnad per person: 615 kr som inkluderar bussresan, inträde och en 30 minuters introduktion till de nämnda utställningarna.
Varje medlem får ta med en kompis, som betalar samma pris. Namn, efternamn, mejladress och mobiltelefonnummer av varje deltagare ska anges vid bokningen.

Anmälan är öppen nu! Skicka din anmälan till medlemsutskott@rodastenkonsthall.se.
 

1 juni

Stadsvandring & museibesök i Borås – dagstur med förhyrd buss

Vi börjar med att besöka Abecita och Wärenstams-museerna, med guidade visningar. På Abecita ser
vi, förutom samlingen, bland annat fotografier av Jonna Bergström. På eftermiddag tar vi oss till Borås Konstmuseum där det bland annat visas det omtalade finska bidraget till Venedigbiennalen 2017 - The Aalto Natives av Nathaniel Mellors och Erkka Nissinen. Vi avslutar denna rika dag med en stadsvandring i Borås, där vår guide berättar om många av stadens alla skulpturer och andra konstverk.

Anmälan öppnar v. 18.